Заглавие : JFK / Джей Еф Кей Година : 1991 Времетраене : 197 минути Сюжет : Екранизация по книгите: „По следите на убийствата” от Дж...


JFK (1991)
















Заглавие : JFK / Джей Еф Кей
Година : 1991
Времетраене : 197 минути
Сюжет : Екранизация по книгите: „По следите на убийствата” от Джим Гарисън и „Кръстосан огън – сюжетът, който уби Кенеди” от Джим Марс. Целият свят е шокиран от новината за убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди в Далас на 22 ноември 1963 г.
Смесици от факти и спекулации обикалят света. Несъответствия и грешки в разследването, както и загадъчната смърт няколко ключови свидетели, води до възникване на нови версии за убийството. Енергичният окръжен прокурор Джим Гарисън (Кевин Костнър) провежда свое собствено разследване, по време на което той се опитва да отговори на въпросите: КОЙ и ЗАЩО уби президента на САЩ. Настойчивостта и арогантостта, с която действа не се нравят на правителствените служби, и това поставя живота му и този на семейството му в опасност. Той обаче не се спира пред нищо и скоро открива следа, която води към... Лий Харви Осуалд ли е единственият човек, натиснал спусъка срещу Джон Кенеди.
Rating IMDb :  JFK
(1991) on IMDb


Ако филмът Ви харесва, споделете го с приятели!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Добре дошли !

Филмите могат да бъдат
възпроизведени на вся-
какви усторйства - ком-
пютри, таблети, телеви-
зори, мобилни телефони.
Любимите Ви филми са
на разположение на
всички любители на
КИНОТО.
Приятни минути на
страниците на сайта!

Филмите в сайта

Общо филми : 1802

Моите блогове

Преведи на ...

Вашето мнение

Общо показвания