Заглавие : Mobsters / Гангстери Година : 1991 Времетраене : 103 минути Сюжет : Този приятен криминален филм пресъздава биографично р...

Начало » , , » Mobsters (1991)

Mobsters (1991)
















Заглавие : Mobsters / Гангстери
Година : 1991
Времетраене : 103 минути
Сюжет : Този приятен криминален филм пресъздава биографично ранните години на Лъки Лучано, Майер Лански, Бъгси Сигъл и Франк Костело, по времето когато те създават синдикатът на организираната пресъпност в САЩ и се превръщат в прочути гангстери.
Историята проследява пътя на групата приятели, в началото на XX век в Ню Йорк, от ранните им дни като улични бандити до издигането им на върха в йерархията на организираната престъпност в САЩ. Докато престъпната им империя се разраства, те трябва да се справят с редица проблеми, включително различията в техните собствени виждания за бизнеса им, начините на управление на организираната престъпност и дори с убийствата на психопата Мад Дог Кол.
Филмът е базиран на книгата „Последната воля на Лъки Лучано“ /The Last Testament of Lucky Luciano“ публикувана през 1974 г. от Мартин A. Гош/ Martin A. Gosch/ и Ричард Хамър /Richard Hammer/ и по мнението на критиката, в общи линии, сюжетът отразява относително точно историческата истина. Въпреки това, в няколко епизода, сюжетът се отклонява от истината, например Мад Дог Кол не е убит от Лъки Лучано в кантората на Салвадоре Маранцано, а е застрелян от известният гангстер Дъч Шулц на 08 февруари 1932 г. в телефонна кабина в Манхатън.
Rating IMDb :  Mobsters
(1991) on IMDb


Ако филмът Ви харесва, споделете го с приятели!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Добре дошли !

Филмите могат да бъдат
възпроизведени на вся-
какви усторйства - ком-
пютри, таблети, телеви-
зори, мобилни телефони.
Любимите Ви филми са
на разположение на
всички любители на
КИНОТО.
Приятни минути на
страниците на сайта!

Филмите в сайта

Общо филми : 1802

Моите блогове

Преведи на ...

Вашето мнение

Общо показвания