Заглавие : True Romance / Истински романс Година : 1993 Времетраене : 116 минути Сюжет : Куентин Тарантино написва сценария на тази ...


True Romance (1993)
















Заглавие : True Romance / Истински романс
Година : 1993
Времетраене : 116 минути
Сюжет : Куентин Тарантино написва сценария на тази дива и вълнуваща смесица от екшън и черна комедия, която се появява в кината година преди пробива му с "Криминале". Кларънс Уорли е добронамерен... но социално непригоден продавач на комикси и страстен фен на Елвис.
На рождения си ден той се запознава с красивата Алабама, загадъчна проститутка, на която шефът му е платил, за да се срещне с него в нощното кино. Това се оказва любов от пръв поглед и за двамата.
Тя е в занаята едва от няколко дни, и е готова да го зареже, за да бъде с Кларънс. Но това няма да се хареса на сводника й Дрексъл - груб тип с връзки с бандити и склонност към насилие.
Кларънс решава да се разправи с него, но след развихрилото се меле сводникът и съучастниците му са мъртви, а Кларънс се оказва в ръцете си с куфар пълен вместо с дрехите на Алабама, с кокаин за 5 милиона долара.
Тогава двамата решават да тръгнат към Калифорния, да продадат кокаина и да се наслаждават на хубав живот в Южна Америка с парите. Но скоро по петите им тръгват група ядосани престъпници, които си искат кокаина, както и полицията...
Rating IMDb :  True Romance
(1993) on IMDb


Ако филмът Ви харесва, споделете го с приятели!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Добре дошли !

Филмите могат да бъдат
възпроизведени на вся-
какви усторйства - ком-
пютри, таблети, телеви-
зори, мобилни телефони.
Любимите Ви филми са
на разположение на
всички любители на
КИНОТО.
Приятни минути на
страниците на сайта!

Филмите в сайта

Общо филми : 1802

Моите блогове

Преведи на ...

Вашето мнение

Общо показвания