Заглавие : We Are Not Angels / Не сме ангели Година : 1992 Времетраене : 100 минути Сюжет : Ангел и дявол се борят за надмощие в душ...

Начало » , » We Are Not Angels (1992)

We Are Not Angels (1992)
















Заглавие : We Are Not Angels / Не сме ангели
Година : 1992
Времетраене : 100 минути
Сюжет : Ангел и дявол се борят за надмощие в душата на видния белградски плейбой Никола и се опитват да направляват действията му. Когато Марина открива, че е бременна, заедно с най-добрата си приятелка измисля цяла серия невъзможни планове как да привлече вниманието на Никола, а после и да спечели сърцето му.
Драгоевич е забавно циничен в разправянето на небивалици за това как бременната студентка по мода, успява да завлече до олтара заклетия ерген Никола, който дори не помни да е бил с нея. И макар че, почти нелогично, накрая Никола зарязва момичетата, купоните, наркотиците и пиячката, за да се отдаде на бащинството, тази история ще ви развесели.
През 1992 г. “Не сме ангели” става най-гледаният филм в Белград, следван от “Аржентинско танго” на Горан Паскалевич.
Филмът е щур купон! Неслучайно и той, и продължението му "Не сме ангели 2" (2005) са най-касовите филми в Сърбия за последното десетилетие. Ще видите много познати лица - Сърджан Тодорович ("Ъндърграунд", "Черна котка, бял котарак", "Ягода в супермаркета" ) - в ролята на дявола, а освен него - Бранка Катич ("Черна котка, бял котарак", "Ягода в супермаркета" ) и Мики Манойлович ("Ъндърграунд", "Малък свят" ). Една от най-добрите сръбски комедии на всички времена!
Rating IMDb :  Mi nismo andjeli
(1992) on IMDb


Ако филмът Ви харесва, споделете го с приятели!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Добре дошли !

Филмите могат да бъдат
възпроизведени на вся-
какви усторйства - ком-
пютри, таблети, телеви-
зори, мобилни телефони.
Любимите Ви филми са
на разположение на
всички любители на
КИНОТО.
Приятни минути на
страниците на сайта!

Филмите в сайта

Общо филми : 1802

Моите блогове

Преведи на ...

Вашето мнение

Общо показвания