Заглавие : L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей Година : 1997 Времетраене : 137 минути Сюжет : Лос Анжелис в началото на 50-те г...

Начало » , , » L.A. Confidential (1997)

L.A. Confidential (1997)
















Заглавие : L.A. Confidential / Поверително от Ел Ей
Година : 1997
Времетраене : 137 минути
Сюжет : Лос Анжелис в началото на 50-те години. Градът процъфтява. Чрез всепроникващото влияние на новата медия - телевизията, Лос Анжелис (Ел Ей) е представян като потенциална утопия и като метрополис на бъдещето. Всъщност - Рай на Земята.
Това е имиджът.Но реалността е съвсем различна. Под бляскавата повърхност на Лос Анжелис от 50-те години лежи една корумпирана същност.
Докато енергията и разцвета на следвоенна Америка създават възпламенителната смес от фантазия и реалност, нещо е на път да експлодира. От прочутите си имения до препълнените нощни клубове - това е град, завладян от поквара, подмолни игри и опасни страсти.
В “Поверително от Ел Ей” пъстра галерия от герои съживява паралелните реалности на Лос Анжелис: бляскавите красавици и очарователните, амбициозни мъже от единия свят изведнъж попадат в развратността и беззаконието на другия. Фантазията и бляскавата фасада са разрушени.
Мрачен, брутален, нежен и силен, “Поверително от Ел Ей” е обсебващ портрет на този забележителен град в една епоха, превърнала се в легенда.
Rating IMDb :  L.A. Confidential
(1997) on IMDb


Ако филмът Ви харесва, споделете го с приятели!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Добре дошли !

Филмите могат да бъдат
възпроизведени на вся-
какви усторйства - ком-
пютри, таблети, телеви-
зори, мобилни телефони.
Любимите Ви филми са
на разположение на
всички любители на
КИНОТО.
Приятни минути на
страниците на сайта!

Филмите в сайта

Общо филми : 1802

Моите блогове

Преведи на ...

Вашето мнение

Общо показвания